Vores aftenmenu
Sammensæt selv din menu:
Hovedret: kr. 248,00
2 retter: kr. 318,00
3 retter: kr. 378,00
Forretter
- Pighvarbisquem/ fisk og skaldyr
Steinbutt Bisque
mit Fisch und Meeresfrüchten
Turbot bisque
w/ fish and shellfish
- Røget smørfiskm/ syltet rødløg, peberrod og citrusolie
Geräucherter Butterfisch
m/ eingelegter roter Zwiebel, Meerrettich und Zitrusöl
Smoked butterfish
w/ pickled red onion, horseradish
and citrus oil
- Rørt oksetatarm/ kartoffelchips og grøn mayo
Rindertatar
m/ Kartoffelchips und grün Mayo
Beef tartare
w/ potato chips and green mayo
Hovedretter
- Steak af oksemørbrad (+20 kr.)sæsonens grøntsager, dagens kartoffel og rødvinssauce
Steak vom Rindfilet (+20 kr.)
m/ Saison Gemüse, Kartoffeln des Tages und Rotweinsauce
Beef tenderloin steak (+ 20 kr.)
seasonal vegetables, today’s potato and red wine sauce
- Dagens fiskspørg venligst betjeningen
Fisch des Tages: Bitte fragen Sie Bedingung
Today´s Fish: Please ask the waiter
- Lammeculottem/dagens kartoffel, sæsonens grøntsager og timiansky
Lamm-Culotte
m/ Kartoffeln des Tages, Saison Gemüse und Thymianjus
Lamb Culotte
m/ Potatoes, season vegetables
and thyme gravy
Desserter
- Kastanje-chokolade kagem/ bærcoulis
Kastanien-Schokoladen-Kuchen
m/ Beeren Coulis
Chestnut chocolate cake
w/ berry coulis
- Karamelliseret figenparfaitm/ cognacsyltede figen
Karamellisiertes Feigen Parfait
m/ Cognac eingelegten Feigen
Caramelized fig parfait
w/ cognac pickled figs
- 2 slags ostm/ tilbehør
2 verschiedene Käse m/ Zubehör
2 Various Cheese w/ accompanimentHovedret: kr. 248,00
2 retter: kr. 318,00
3 retter: kr. 378,00Ved allergener: spørg venligst betjeningen
Vi har også børnemenuer